Dit zijn de algemene voorwaarden voor (Y)ourstylephoto,
gevestigd op het adres Hoogmeer 1422, 6605 BH te Wijchen.
De algemene voorwaarden zijn van toepassing vanaf 1 oktober 2013.


Een fotoshoot aanvragen/boeken kan via de e-mail of door te bellen. Als u geen antwoord krijgt op uw mail is er geen afspraak. Een afspraak per telefoon moet altijd bevestigd worden per e-mail.

Indien u een fotoshoot bij (Y)ourstylephoto boekt, tekent u een formulier, waarmee u met de algemene voorwaarden akkoord gaat.Ook kunt u hier aangeven of uw foto’s door ons gebruikt mogen worden op social media. Uw gegevens blijven bij ons en worden niet door derden gebruikt. Op het formulier is ook ruimte om uw wensen te noteren, hier proberen we ons zo goed mogelijk aan te houden.

Indien u een fotoshoot bij ons doet, dient u zelf uw kleren en eventueel make-up mee te nemen, zodat u er helemaal klaar voor bent. Bent u te laat voor uw afspraak, dan gaat dit van uw tijd af. De fotosessie heeft een maximale uitloop van 10 minuten.

Als de foto’s klaar zijn krijgt u per mail een link waarmee u in uw internetbrouwser kunt kijken naar uw foto’s. Deze staan dan niet op internet maar gewoon bij ons thuis. Na de sessie krijgt uw ook een cd-rom mee met de foto’s in het formaat 2000x1500pixels, of 1500x2000 pixels. Wilt u meer cd-roms met uw foto’s op het bovengenoemde formaat kost dit € 4,50 per cd. Wilt u de foto’s origineel van formaat op cd-rom, dan kost deze € 30,- (Y)ourstylephoto bewaart alle foto’s minimaal 2 jaar.

Het gebruiken van foto’s voor commerciële doeleinden door u, kan alleen na toestemming van de fotograaf van (Y)ourstylephoto. Hiermee wordt bedoeld het plaatsen van uw foto’s op het internet door u zelf. Vraagt u geen toestemming, dan kunnen er kosten door ons worden verrekend. Dit is afhankelijk van waar u de foto’s plaatst. Dit omdat wij de rechten bezitten van de door (Y)ourstylephoto gemaakte foto’s.

Afmelden voor een fotoshoot dient uiterlijk 24 uur voor de afgesproken tijd te geschieden. Belt of mailt u binnen 24 uur voor de shoot, of komt u niet naar de gemaakte afspraak, dan zal er 20,- in rekening gebracht worden. Dit moet binnen 14 dagen worden voldaan.

De personen die door (Y)ourstylephoto gefotografeerd worden, worden door ons mondeling in de juiste positie gezet. Hierbij wordt geen huidcontact gemaakt.

Heeft u (Y)ourstylephoto geboekt voor uw bruiloft, dan zal er 50% van de kosten voorafgaand aan de bruiloft betaald worden. Na de betaling zal de datum voor u vastgezet worden. Bij een annulering zonder geldige reden, zal 25% hiervan worden teruggestort. Geldige redenen zijn ziekte van de wederpartij, overlijden van de wederpartij of overlijden van naaste familie.

De rechten van de foto’s zijn in overleg met (Y)ourstylephoto ook te koop. Dan krijgt u de foto’s op cd, en zijn de gemaakte foto’s van uw sessie alleen in uw bezit, en niet meer van (Y)ourstylephoto. Mocht u de foto’s dan verliezen, kunt u niet meer bij ons terecht.

Als uw foto’s door (Y)ourstylephoto op locatie gemaakt worden, wordt er vanaf 20 km, €0,40 per gereden kilometer gerekend. Dit komt bij de kosten van de fotoshoot. Dit geldt ook voor aanbiedingen die aangeboden worden door (Y)ourstylephoto.

Alle betalingen aan (Y)ourstylephoto moeten binnen 2 weken voldaan zijn. Gebeurt dit niet, dan ontvangt u een herinnering. Indien vervolgens nog steeds niet betaald wordt, zullen verdere stappen ondernomen worden.

Deelname aan een fotoshoot vindt op eigen risico plaats. (Y)ourstylephoto is niet aansprakelijk voor eventueel (vermeende) geleden schade opgelopen tijdens een fotoshoot, of op de (terug)weg hier naartoe/vandaan. Hieronder valt: letselschade, schade of verlies van kleding/schoeisel en of verlies, schade of diefstal van andere persoonlijke bezittingen tijdens de fotoshoot of op de (terug)weg daar naartoe. Deelname kan niet worden gegarandeerd indien de deelnemer meer dan 30minuten te laat op de fotoshoot, bij de studio of op locatie arriveert dan de ingeplande tijd. Bij misdraging, luidruchtig en of asociaal gedrag van de deelnemer, kan de toegang tot de locatie worden geweigerd. In dit geval is inhalen van de fotoshoot en of restitutie niet mogelijk

Alle bovengenoemde regels zijn van toepassing voor (Y)ourstylephoto. Voor het gebruik van delen van deze voorwaarden moet eerst toestemming gevraagd worden aan Frans-Jan Romme of Saskia Romme-Jansen van (Y)ourstylephoto.